lördag 1 februari 2014

Tillbaka igen

Hej där!
Nu var det ett tag sedan sist. Har ju varit rätt så mycket då jag börjat om att jobba vilket är både kul såklart men en stor omställning då jag inte får vara med vår solskensstråle hela dagarna.
Men veckorna rasar verkligen iväg! Helt sjukt vad fort det går och skönt att det blir ljusare och ljusare för varje vecka- snart är det vår! Bjuder på lite vårtecken här hemma i form av underbara tulpaner. Denna vas nedan har jag beställt på MIO redan i oktober men då var det så många som var intresserade så nästa leverans skulle inte komma förrän efter årsskiftet då så många stod i kö. Förra veckan fick jag ett sms att min fanns att hämta ut. Är överlycklig, så fin!! Den påminner mycket om Svenskt tenns, dagg. Men prislappen är långt ifrån samma :)

Trevlig helg!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar