söndag 24 november 2013

De första hyacinterna

Gokväll! Nu har vi precis haft lite glöggmys här hemma med syrran och Jonas, Alex, Emmy och Ally. Gott och trevligt som bara den, är mätt! Helgen har mest gått i lugnets tecken. Lite ärenden på stan, annars bara hemmavid. Idag gjorde jag advent. Kändes lite tidigt men jag tycker som att den här tiden innan jul är som mysigast. Sen vill jag ganska snabbt bort med allt vad julen är.

I veckan köptes de första hyacinterna av många framöver :) Älskar de vita. Sedan fick en amaryllis, den också vit, följa med hem. Hyacinter kan man dekorera med på så många sätt tycker jag. Här har jag använt en vanlig cylindervas, men de är även fina bara i en kaffekopp som nedan. I överlag har jag mer och mer blivit mer för att ta in växter som just hyacinter, julrosor och amaryllis vid advent/jul i min inredning istället för annat "pynt". Det gör sig så fint och så luktar det ju gott :)

Ikväll ha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar