tisdag 8 oktober 2013

Mässing, koppar, guld och marmor

I höst verkar det explodera i alla inredningsaffärer av materialen koppar, mässing, guld och marmor. Det har visserligen varit riktigt stora trender hela året men nu verkar fler butiker fattat galoppen. Personligen tycker jag att det kan vara fint i liten skala. Just marmor är något som jag i framtiden kan tänka mig till exempel i köket. Nedan har jag tagit lite bilder hemma hos oss som speglar materialen.

Liten terakottakruka med tillhörande mässingfat från Svenskt tenn.
Detta fat använder jag nu som ljusfat på bordet i vardagsrummet. Ljusen är från Bruka design, Åhlens och Indiska.
Två ljusstakar i koppar som jag lånat av mamma.
Liten lampa i mässing som jag beställt från Designtorget.
Dessa kuber är från House doctor som jag köpte i Stockholm i somras, kan användas till mycket, bara fantasin som sätter gränser.
Tapet i sovrummet med guldskimrande inslag, från Cole and Son.
1 kommentar:

  1. Vilken härlig blogg! Hittade hit helt av en slump:) Undrar vart ljusfatet på andra bilden kommer ifrån?

    SvaraRadera