tisdag 13 augusti 2013

Solmogna tomater

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Skyller på det fina vädret samt att det varit en del uteprojekt som vi jobbat på med. Nu har Anders börjat om att jobba efter sin långa ledighet. Känns trist att inte vara hemma samtidigt, man vänjer sig fort. Alla pratar om att sommaren är över men det tror jag inte alls på. Sensommaren är jättehärlig tycker jag, mörka kvällar, tända ljus och faktiskt ännu härligare att träna utomhus denna tid på året enligt mig. Vi har skördat en hel del i vår trädgård senaste tiden, bland annat efterlängtade tomater! Det blev några tillslut ändå. Två av våra fyra plantor orkade inte med hela vägen, men de andra två har dock levererat en del. Bjuder därför på två bilder på dessa fina otroligt söta saker. Nu ska jag ta min tidning och sätta mig i uterummet med en sen kaffekopp.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar