måndag 1 juli 2013

Shopping, jättebulle och musslor

En helg i matens och shoppingens tecken är över för denna gång. Så underbart mysigt min mor och jag har haft det, men jag saknade min lilla skatt därhemma, eller båda mina skatter. Eftersom vi kom tidigt till huvudstaden på fredagen startade vi med att gå direkt till söder, då inga affärer hade öppnat tog vi en kaffe på Waynes. Sen avverkades Granit, Designtorget, tebutiker, diverse klädbutiker osv. Vi avslutade med en lunch på Blå Dörren, en jättegod pasta. Sedan gick vi mot hotellet och House doctor samt Systrarna Voltaire fick ett besök. Jag hittade två glaskuber samt en liten sockerskål. (Ska ta bilder på dessa och lägga upp inom kort).

Efter skobyte promenerade vi mot Östermalm och Svenskt tenn. Hittade en fin kruka i terakotta med tillhörande mässingfat (ska lägga upp en bild på den så fort jag fått något i krukan). Vi gick sedan mot Café Saturnus där vi intog deras supergoda kardemummabullar. Som ni ser på bilden är den gigantisk så vi delade.
Vi köpte med oss lite gott till förrätt från saluhallen vid Hötorget. Senare på kvällen åt vi på Belgobaren och beställde deras supergoda moules mariniere.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar