tisdag 28 maj 2013

Kryddträdgård klar

Så var kryddorna i jorden. Blev lite fler än vad jag först tänkt men kunde inte låta bli att köpa bland annat en mynta som smakar jordgubb. Har delat upp kryddorna i två zinkbaljor utifrån hur mycket sol/skugga de behöver, vilket gör det lättare att placera dem ute. Den röda basilikan och persiljan försådde jag. Rosmarin och den vanliga basilikan köpte jag på Ica, ekologiska. Resterande har jag köpt på handelsträdgården.

Jordgubbsmynta
I den vänstra baljan har jag satt de kryddväxter som kräver mer vatten såsom; röd basilika, vanlig basilika, persilja samt citronverbena (smakar tio gånger mer citron än citronmeliss). Den högra innehåller; citrontimjan, rosmarin samt pepparmynta och jordgubbsmynta.
1 kommentar:

  1. Nu finns det en till video uppe på bloggen när jag sjunger Skyscraper av Demi Lovato! Jag blir jätteglad av alla fina kommentarer och det är guld värt att ni sprider videon, det är bara att ta den ifrån youtube!

    PS: Om du sprider min video på din blogg eller facebook så säg till så länkar jag dig i min blogg som ett tack!

    Tack på förhand! :)

    SvaraRadera