måndag 27 maj 2013

Hoooked Zpagetti del 2

Bättre sent än aldrig. Kuddarna som stickats med garnet Hoooked Zpagetti har såklart varit klara i flera veckor men har inte lyckats hitta några innerkuddar. Anders mormor stickade med något mindre stickor än vad jag från början hade tänkt. 22 mm stod det i beskrivningen som jag hade, men hon hade 12 mm och det var nog stora. Resultatet ser ni nedan. Blev mycket nöjd måste jag säga. Mot hösten blir det allt att köpa något mörkare garn, kanske mörkgrått.

3 kommentarer:

 1. Hej Emelie! Tänkte bara tala om vem jag är som har hittat din blogg. Anders faster Margaretha är det, Sören tipsade mig. En jättefin blogg har du och det är så kul att se hur huset och dess omgivning som man besökt under så många år förändras.
  Kram Margaretha

  SvaraRadera
 2. Hej! Så kul att du hittat hit och att du tycker det, det värmer! Kom gärna och hälsa på i sommar! Kram

  SvaraRadera
 3. Tack det skall vi göra!

  SvaraRadera