fredag 17 maj 2013

Gruslass och ljuvlig efterrätt

Så har gruslasset anlänt. Ivar såg storögt på när lastbilen backade in och släppte av gruset i en fin hög på parkeringen vid vårt hus. Har efter det roat mig med alla barn som bestigit högen på sin väg hem från skolan. Imorgon blir det att skotta, skotta och skotta grus till trädgårdslandet, tur vi får lite hjälp.

Vi har annars inte gjort många knop idag hittills. Gjorde världens enklaste och godaste efterrätt bestående av hallon, blåbär, vaniljkesella, hasselnötskärnor och kokos, inte konstigare än så. Nu inväntar vi snart pappan i familjen så kan helgen starta på riktigt. Då helgen verkar bjuda på grannväder ska vi vara ute och jobba på gården.

Ha en fin helg!



1 kommentar:

  1. Enklaste är oftast det godaste ;)

    Ha en fin vecka!

    kram/Olg@

    SvaraRadera