söndag 21 april 2013

Tursam loppisdag

I helgen var jag som tidigare nämnt på loppis. Lions hade sin årliga loppmarknad på Nolia här i Piteå. Jag hade turen att ha med mig min kära syster som sällskap utifall jag skulle göra några fynd. Vår strategi var att vi direkt SPRANG till möbelsektionen och vips hittade jag snabbt en pinnstol, modell lilla Åland. Den var vitmålad och hade visserligen lite skavanker men annars helt ok för bara femtiolappen.. Min tanke är att jag ska putsa upp den, grundmåla samt måla den i en röd/orange kulör. Tror det blir supersnyggt!

Sen hittade jag även en teaklackad stol som var buntad i ett ljusgrönt tyg, även den för femtio kronor. Den stolen kommer jag att köpa nytt tyg till samt kanske lämna in för tapetsering, för det är jag inge vidare på själv. Kommer självklart att lägga upp bilder när jag sätter igång med målning av stolen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar