måndag 15 april 2013

Hoooked Zpagetti

Nu har jag beställt garn, spagetti garn som ska bli en kudde så småningom. Jag själv är inte vass på att sticka, var något år sedan sist, men det brukar alltid bli att jag aldrig färdigställer det jag börjar med tyvärr. Så detta uppdrag har jag därmed givit till min sambos mormor, hon är en riktig fena på att sticka, och då menar jag i raketfart! Man hinner bara säga att man har en idé så är hon klar med verket! Hoooked Zpagettigarn kan man beställa från Tyskland via ebay. Snabbt och smidigt.

Några kanske frågar sig vad är Hoooked zpagetti är? Hoooked zpagetti är överblivet tyg från modeindustrin. Garnet består av remsor med högkvalitativt bomull, är något elastiskt och hållbart. Man kan sticka mycket roligt med garnet, allt från väskor, sittpuffar eller som jag har tänkt en kudde. Tanken är att använda grova sticknålar i storleken 20mmNedan är ett liknande exempel på kudden som ska stickas. Bild kommer sen när min kudde är klar. Bild från Hemmets Veckotidning

2 kommentarer:

  1. Mycket snyggt! Ska bli kul att se resultatet sen:)

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja, tror det blir kanon. Garnet eller "tyget" kom i fredags så nu är det hos Anders mormor, ska bli spännande att se snart hur det går :)

    SvaraRadera