tisdag 2 april 2013

GRÖNT ÄR SKÖNT

Denna vinter och vår har jag verkligen fastnat för färgen grönt. Den livar upp och man blir pigg av den! Förutom att jag älskar att ha vackra snittblommor hemma, en liten guldkant som min sambo inte riktigt delar med mig, ;) är just det fräscha gröna något som jag bara mer och mer vill se mer utav i vårt hem. Bilden nedan är en liten titt av de gröna som just nu återfinns i vårt vardagsrum.


  Egensydd kudde, Svenskt tenn, kruka, Surehof krukmakeri samt ljuslykta Iittala, Kastehelmi.

4 kommentarer:

 1. Men hej Emmelie! Kul att träffa på dig i bloggvärlden. Det ska bli kul att följa dig...
  Det är så fint elefantmönstret och krukan är en favorit hos mig också, fast vit!
  Ha det gott o hälsa till grabbarna dina!
  Kraaaaaaaaaam!
  Liza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja, visst är det! :) Ja, älskar dessa krukor, har även dem i vitt, de är absolut finast tycker jag :) Ska hälsa! Ha de gott du med! kram Em

   Radera
 2. Bloggtips:
  Min kompis Mia: Mariaemb.blogspot.se
  och en annan som jag råkade klicka in på: http://byblondie.se/

  SvaraRadera