fredag 19 april 2013

Granit

Nu är helgen åter här! Planerna är loppis imorgon lördag, hoppas ha turen med mig att fynda ett och annat samt att jag ska på afternoon tea. Resten av helgen blir fix och städ i huset.

Dagens inlägg tillägnar jag en av mina favoritbutiker när det gäller inredning, vilken är GRANIT. Så fort jag är i vår huvudstad är butiken ett givet mål. Butiken har smarta förvaringslösningar i papper, plast och korg. Tycker även att det finns jättebra inredning för köket och kontoret. Det som gör affären så bra är att sortimentet mestadels går i basfärgerna svart, vitt, natur och grått, vilket gör att det går att kombinera så bra med ens övriga inredning. Är verkligen jättesynd att det inte finns någon butik inom närområdet. En glädjande nyhet är dock att de planerar att öppna en webbutik under maj/juni, vilket jag ser framemot!

Ha en fin helg!

(Bilder lånade från Granit)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar