söndag 31 mars 2013

ÄNTLIGEN!


Hej där!
Efter många år har jag äntligen tagit mig i kragen och skapat mig en blogg, med viss hjälp av min kära sambo. Tusen tack!
Då vi i höstas köpte vårt hus, uppstod ett hav av idéer och projekt som jag vill förverkliga. Det är verkligen kul att äntligen få möjligheten att hitta sin stil och göra som man vill. Första steget var att lägga nytt golv i sovrummet samt barnrummet. Därtill tapetsering och målning. Blev verkligen enorm skillnad!  Kommer sen att lägga upp bilder på renoveringarna.
Nu går vi mot ljusare tider och snart har denna påsk passerat. I strålande solsken har det ätits gott och njutits av solens strålar.  Det riktigt kliar i fingrarna att få börja fixa på gården nu, bara all snö far bort så.
Bjuder på lite bilder från påskhelgen hos oss.
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar